Χειροπέδες σε 27 αλλοδαπούς στο «Ν. Καζαντζάκης»


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Μάστιγα τα πλαστά διαβατήρια στο αεροδρόμιο

Συλλήψεων συνέχεια για τους αλλοδαπούς που προσπαθούν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια από την Κρήτη προς ευρωπαϊκές χώρες.

Κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως και 29 Οκτωβρίου 2018, 23 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 17 άνδρες και 6 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 44 ετών, οι οποίοι έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Γερμανίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ελβετίας, Ουκρανίας, Σλοβενίας, Τσεχίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Φιλανδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν είκοσι τρεις (23) αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Τσεχία

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 22.10.2018 έως και την 29.10.2018, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» είκοσι τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δεκαεπτά άνδρες και έξι γυναίκες ηλικίας από 18 έως 44 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένος Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Γερμανίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ελβετίας, Ουκρανίας, Σλοβενίας, Τσεχίας, Βελγίου, Ολλανδίας και Φιλανδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.