Χατζηδάκης στον realfm: Έχει εξαντλήσει τη δυναμική του ο ΣΥΡΙΖΑ – Είναι μια κυβέρνηση του «τσούκου-τσούκου» στην οικονομία


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος, αν δείτε και τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων θα δείτε ότι δεν έχουν αυταπάτες, καταλαβαίνουν πως ότι γίνεται είναι αποτέλεσμα βασικά της υπερφορολόγησης, μη σας πω και των κατασχέσεων. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι παίρνει 10 και δίνει ένα” ανέφερε.

“Το υπερπλεόνασμα τσακίζει την οικονομία. Από το 2015 και μετά είμαστε στον πάτο του πίνακα από πλευράς ανάπτυξης σε όλη την ευρωζώνη παρ’ ότι έχουμε τόσα χρόνια κρίση” τόνισε.

“Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρία πράγματα από πέρσι τον Σεπτέμβριο” και συμπλήρωσε “από τον Σεπτέμβριο του 2017 η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι παροχές, σκανδαλολογία και διάφορα τρικ τη μία Σκόπια, την άλλη Σύνταγμα γιατί και το Σύνταγμα το αντιμετωπίζουν ως τρικ, την άλλη Εκκλησία, τίποτα δεν αποδίδει. Από πέρσι 15 μήνες τώρα είναι το ίδιο μοτίβο. Υπάρχουν διαρροές από το Μαξίμου ‘θα δείτε τι θα κάνουμε, θα τους τσακίσουμε, είμαστε μεγάλοι παίκτες’… Έχει εξαντλήσει τη δυναμική του ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει φανεί ποιες είναι οι δυνατότητες που μπορεί να έχει στην πραγματικότητα για τον μέσο Έλληνα. Είναι μια κυβέρνηση του ‘τσούκου-τσούκου’ στην οικονομία στην καλύτερη περίπτωση, δεν το χρειαζόμαστε αυτό και αν υποθέσουμε θεωρητικά ότι θα ξαναεκλεγούν για μερικά χρόνια, θα φύγουν και οι υπόλοιποι νέοι και θα γίνουμε μια χώρα γερόντων, χωρίς δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας” σχολίασε.

Ακούστε τη συνέντευξη στον realfm 97,8

πηγη:real.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.