Χαρδαλιάς: Αυξημένες οι άσκοπες μετακινήσεις το τελευταίο 24ωρο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

«Να μην ετοιμάζεται κανείς για εκδρομή την Πρωτομαγιά»

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκειας της ενημέρωσης του ανέφερε πως παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση σήμερα, με μεγάλο αριθμός άσκοπων μετακινήσεων.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ποιο στάδιο της προσπάθειας βρισκόμαστε σήμερα. Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο, να μην ετοιμάζεται κανείς για εκδρομή την Πρωτομαγιά», τόνισε.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε για μια ακόμη φορά πως τα μέτρα ισχύουν απαρέγκλιτα μέχρι τις 4 Μαΐου.

Υπενθύμισε επίσης πως όλοι θα ξέρουν την αρχή της εβδομάδας έγκυρα και έγκαιρα τι θα γίνει και με τρόπο η άρση των μέτρων.

«Η επόμενη φάση θα είναι η επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα, η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, θα έχουμε κρούσματα, εστίες αναζωπύρωσης, θα χάνουμε συνανθρώπους μας. Η μη τήρηση μέτρων υγιεινής δεν θα μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανέναν».

Στο επιχειρησιακό σκέλος ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε για κλινική «Ταξιάρχαι»: Κλιμάκιο ελεγκτών πραγματοποίησε αυτοψία, εξέτασε στελέχη και ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη. Βοηθητικά θα λειτουργήσει ο έλεγχος των εισαγγελικών αρχών».

Αντικείμενο της έρευνας είναι η τήρηση των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων και επισκόπηση εγγράφων. «Δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση σε κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατά το τέλος της ενημέρωσης του, ο Νίκος Χαρδαλίας υπενθύμισε πως πρέπει να δείξουμε επιμονή και πειθαρχία σε όλες τις φάσεις του σχεδίου μας. «Να μην αφήσουμε την ανυπομονησία και την κούραση να επηρεάσουν την προσπάθειά μας».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.