“ΧΑΛΑΣΜΟΣ” στην εμφάνιση του Θάνου Δαρούσης στη Γερμανία!!!!

5
(2)

Τελευταία ενημέρωση 16 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ο Θάνος Δαρούσης με γοργούς ρυθμούς απολαμβάνει την επιτυχία των τελευταίων κομματιών του  “Πάρτα όλα” και “Για ένα τίποτα”και κάνει πολλές  εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός Ελλάδος . Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μιας και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τα τραγούδια του έχουν εκτοξευθεί στο Youtube  , όπου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Top100 αλλά και στα social media που έχουν κερδίσει την προτίμηση του κόσμου  .

Ο Θάνος  εμφανίστηκε στο “EventHalle”  στo Hagen της Γερμανίας  και διασκέδασε με τα τραγούδια του το κοινό , το οποίο του επεφύλαξε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή μιας και ο θεσσαλονικιός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός το τελευταίο διάστημα λόγω της μεγάλης του επιτυχίας.
Έγινε το αδιαχώρητο στο μαγαζί, το οποίο 2 μέρες πριν σταμάτησε να παίρνει ρεζερβέ, διότι δεν είχε χώρο για περισσότερο κόσμο. . .

Υπάρχουν σκέψεις  από τους διοργανωτές  να επαναληφθεί η βραδιά στο κοντινό μέλλον , πράγμα που είναι λιγάκι δύσκολο στην παρούσα φάση λόγω του φορτωμένου προγράμματος του θεσσαλονικιού καλλιτέχνη …

Τη διοργάνωση της βραδιάς  επιμελήθηκε ο Γιάννης Προβατίδης  και η “Greek Grand Event

28

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.