Χήρα, με σύνταξη… 7.500 €, έσωσε την περιουσία της


0
(0)

Είχε χρέος 55.000 ευρώ σε δάνεια, κάρτες και Δημόσιο

Απαλλαγή από τα μέτρα των τραπεζών «πέτυχε» μια 70χρονη χήρα, με 3 παιδιά, χάρη στην παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Η γυναίκα είχε συνολικό χρέος 55.000 ευρώ, σε στεγαστικό δάνειο, καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, χρέος προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Ενώ, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Ένωσης το Ειρηνοδικείο Χανίων, με απόφασή του, παρείχε προστασία στην 70χρονη από τα «καταδιωκτικά», όπως τα χαρακτηρίζει, μέτρα των τραπεζών, funds, Δημοσίου και ΕΦΚΑ.

  • Τα περιουσιακά της στοιχεία:

Τρία παλαιά αυτοκίνητα (μένει σε παραχωρημένη οικία από τα παιδιά της)

  • Η οικονομική της κατάσταση:

Σύνταξη περίπου 7.500 ευρώ από το Ταμείο ΟΑΕΕ.

Με την Προσωρινή Διαταγή, το Ειρηνοδικείο Χανίων, όρισε:

1) Δέχεται το αίτημα, και χορηγεί Προσωρινή Διαταγή,

2) Απαγορεύει στους πιστωτές προσωρινώς, μέχρι την έκδοση Οριστικής απόφασης, κάθε πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της κινητής και ακίνητης περιουσίας της μέχρι την συζήτηση της κυρίας αίτησης, που έχει οριστεί να συζητηθεί στις 26-01-2022.

3) Ορίζει μηνιαίες καταβολές δόσεων, ποσού 150 ευρώ, στο σύνολο των αναφερομένων σε αυτή την Προσωρινή Διαταγή οφειλών, κατ’ άρθρο 8 παρ.5 του ν.3869/2010, μέχρι το χρόνο συζήτησης της υπό κρίση αίτησης της που έχει οριστεί στις 26-01-2022.

Επιπροσθέτως, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί άμεσα τους οφειλέτες, να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας, προκειμένου να υπάρχει η δέουσα ενημέρωση και λύση για την ρύθμιση του χρέους τους και την ένταξή τους στην υπάρχουσα νομοθεσία.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *