Χάος»: Ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ για την τραγική κατάσταση των ποδοσφαιριστών στη Super League 2


Τελευταία ενημέρωση 3 εβδομάδες by manos (ceo)-admin

Το συνδικαλιστικό όργανο των αμειβομένων ποδοσφαιριστών/ποδοσφαιριστριών έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αφορά στις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στη Super League 2.

Παρακμή, απαξίωση, ποδοσφαιριστές «θύματα» της ελληνικής αθλητικής πραγματικότητας. Σκληρές εικόνες που μαρτυρούν το τι συμβαίνει στα αλήθεια στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτές και πολλές ακόμη αποπειράται να παρουσιάσει ο ΠΣΑΠΠ στο νέο ντοκιμαντέρ -διάρκειας τριών επεισοδίων- «Χάος», παραγωγής της Stars Inc. 11. Το μεσημέρι της Τρίτης (29/8) ο ΠΣΑΠΠ δημοσίευσε σχετικό τρέιλερ, το οποίο μέσω προσωπικών αφηγήσεων, μας προϊδεάζει για το περιεχόμενο της παραγωγής.

Ο Σύνδεσμος δεν ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ.

ΠΣΑΠΠ για Super League 2: Ποδοσφαιριστές ζουν σε άθλιες συνθήκες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ: XAOΣ. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία. Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών. Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα.

Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται. Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού. Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής της Stars Inc.11, επιχειρεί να περιγράψει την κατάσταση από την πλευρά των… θυμάτων. Των ποδοσφαιριστών.

Των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της. Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν’ αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουμε για πρώτη φορά να σας δείξουμε το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της Super League 2. Nα περιγράψουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Ούτε ωραιοποιημένη, ούτε κίτρινη. Με στόχο να μετατρέψουμε το «Χάος» σε όραμα για το αύριο του αθλήματος που αγαπάμε και για μια κατηγορία που αξίζει να είναι επαγγελματική όχι μόνο στα λόγια.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.