ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Δεκεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άκουσε σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων διαδικτυακά, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” και αντάλλαξε ευχές μαζί τους και με τον πατέρα Αντώνιο.

Ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Φώφης Γεννηματά:

Φέτος τα Χριστούγεννα το μήνυμα της Αγάπης είναι παντού!

Αγάπη είναι να νιώθεις ακόμα πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ μένεις μακριά για να τους προστατέψεις.

Αγάπη είναι η μάχη στην πρώτη γραμμή για όσους νοσούν.

Αγάπη είναι να εμβολιαστούμε όλοι, το καλύτερο δώρο.

Χρόνια πολλά!

Δείτε τo βίντεο από το μήνυμα εδώ:

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ ΓΚΙΟΥΒΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δήλωση του Γραμματέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιάννη Δάλμα για την καταδίκη της Λεϊλά Γκιουβέν και τις πρόσφατες παραβιάσεις του κράτους δικαίου στην Τουρκία.

Συνεχείς τουρκικές προκλήσεις για τον δημοκρατικό κόσμο. Η πρόσφατη καταδίκη σε 22 χρόνια φυλάκισης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση της Κούρδισας πρώην βουλευτή Λεϊλά Γκιουβέν, η σύλληψη και προδικαστική κράτηση του επιχειρηματία και ακτιβιστή Οσμάν Καβαλά και η συνεχιζόμενη κράτηση του Κούρδου πολιτικού Σελαχεντίν Ντεμιρτάς, είναι μόνο ένα μικρό χαρακτηριστικό δείγμα από τις κατάφορες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δημοκρατικού κράτους δικαίου της ερντογανικής Τουρκίας.

Από τη μια μεριά αγνοεί επιδεικτικά το διεθνές δίκαιο και κάθε κανόνα στις διεθνείς σχέσεις, όπως στην περίπτωση του Αιγαίου και της Κύπρου, και από την άλλη προκαλεί όλο τον πολιτισμένο κόσμο και τη δημοκρατική Δύση με τις συνεχείς παραβιάσεις των ανθρώπινων δημοκρατικών δικαιωμάτων. Πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η κυβέρνηση Ερντογάν υπονομεύει το μέλλον της Τουρκίας και του τουρκικού λαού καθιστώντας τη χώρα του όλο και περισσότερο ασύμβατη με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης Ερντογάν, η μόνη ευρωπαϊκή απάντηση για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων δεν μπορεί παρά να είναι οι έμπρακτες οικονομικές και πολιτικές κυρώσεις.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.