Φρίκη στη Θεσπρωτία: Σκότωσαν έξι άλογα με καραμπίνα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αλόγων με κυνηγετικό όπλο έχουν αναστατώσει το Καρβουνάρι Παραμυθιάς, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και των ιδιοκτητών.Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα νεκρό άλογο πυροβολημένο και κάποια κουφάρια φαγωμένα από άγρια ζώα.

Οι κάτοικοι έχουν υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς. Η νομοθεσία είναι εξαιρετικά αυστηρή για παρόμοιες περιπτώσεις και προβλέπει διοικητικό πρόστιμο που στην συγκεκριμένη περίπτωσή ξεπερνά τις 180.000 καθώς και φυλάκιση.

Σε δηλώσεις της στην paramythia-online.gr, η υπεύθυνη της φιλοζωικής Παραμυθιάς, κ. Σταματία Μάρκου, κάνει λόγο για ανθρωπόμορφα τέρατα που αντί να ενσωματωθούν με το ανθρώπινο σύνολο, συνεχίζουν τα εγκλήματα τα τους σε ανυπεράσπιστα πλάσματα..

«Ενημερωθήκαμε για θανάτωση αλόγου και ο κτηνίατρος που κλήθηκε διαπίστωσε πως ο θάνατος προέκυψε από πυροβόλο όπλο.Τα ζώα αντί να τα προστατεύουμε, τα σκοτώνουμε. Η λέξη ζώο είναι από την λέξη ζωή και δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερούμε από αυτές της ψυχές την ζωή. Η φιλοζωική ομάδα Παραμυθιάς καθώς και το φιλοζωικό σωματείο Ηγουμενίτσας θα πράξει τα δέοντα για να οδηγηθεί ο δράστης στην δικαιοσύνη», σημειώνει η υπεύθυνη της φιλοζωικής Παραμυθιάς.

Πηγή: paramythia-online.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.