Φρένο στην ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων από τον Δήμο Αγίου Νικολάου


0
(0)

“Φρένο” στην ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων επιχειρεί να βάλει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εφαρμόζοντας τον κανονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για τον περιορισμό της ρύπανσης από διαφημιστικά φυλλάδια που διανέμονται σε όλη την πόλη και ένας μεγάλος αριθμός τους καταλήγει στα πεζοδρόμια και τους δρόμους.

Ειδικότερα όπως έκανε γνωστό, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας, σήμερα (23/7), διαπιστώνοντας ότι οι δρόμοι της πόλης είχαν γεμίσει από διαφημιστικά φυλλάδια, επεβλήθη πρόστιμο σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, σύμφωνα με τον υφιστάμενο κανονισμό, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε, άμεσα αναμένεται να υπάρξει αναμόρφωση των προβλεπομένων προστίμων προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη διανομή τους και η άσκοπη ρύπανση.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *