«Φοβόμαστε και για την πόλη της Σητείας – Έκκληση μόνο για αναγκαίες μετακινήσεις για περιορισμό κρουσμάτων covid»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Ιανουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σητείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα, για την υλοποίηση νέων αποφάσεων ώστε άμεσα να ανακοπεί η αυξητική πορεία της μετάδοσης κορονοιού στην περιοχή του Παλαικάστρου.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου κ. Μεραμβελιωτάκης, μιλώντας στο Ρ.Λ. ανέφερε πως κακώς ο ΕΟΔΥ αποφάσισε να σταματήσει τα rapid τεστ, ενώ ήταν γραμμένοι στις λίστες εκατοντάδες ακόμα πολίτες για να τα πραγματοποιήσουν.

«Με νέες μας ενέργειες και συνεργαζόμενοι με τον ΕΟΔΥ, τη ΔΥΠΕ το Υπουργείο Υγείας, θα απαιτήσουμε τα τεστ αυτά να συνέχιστουν αλλά να γίνουν και στους κατοίκους της Σητείας γιατί καθημερινά και λόγω της κοντινής απόστασης με το Παλαίκαστρο, τουλάχιστον 100 κάτοικοι της περιοχής έρχονται στη Σητεία για τα ψώνια τους και να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες. Φοβόμαστε για όλους και κάνω έκκληση για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις όλων των πολιτών του Δήμου. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της σοβαρότητας του προβλήματος», τόνισε ο πρόεδρος.

Οι υπηρεσίες του Δήμου σε όλα τα επίπεδα είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα για οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί να παρέμβουν.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.