Φλογέρες αλμυρές

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Υλικά

 2 μερίδες
  1. 1/2 φύλλο περεκ
  2. 2 φέτες γαλοπούλα
  3. 2 φέτες κασέρι
  4. 30 γρμ.φέτα
  5. Λάδι για το τηγάνισμα
  6. Λίγα ντοματινια για ντεκόρ

Εκτέλεση

  1. Βρεχουμε το φύλλο μας

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 1
  2. Το αφήνουμε λίγα λεπτά να μαλακώσει και να φουσκώσει.

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 2
  3. Το κόβουμε στα τέσσερα,και παίρνουμε το 1/4.Βάζουμε κάτω το κασέρι,μετά τη γαλοπούλα μας,και τέλος τρίβουμε τη φέτα μας.

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 3
  4. Τυλίγουμε σε ρολάκια

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 4
  5. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρες…

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 5
  6. Γαρνιρουμε με ότι θέλουμε…Εγώ έβαλα ντοματινια μωβ που είναι πολύ νόστιμα….Καλή μας όρεξη!!

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 6

cookpad.com

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.