Φλογέρες αλμυρές


0
(0)

Υλικά

 2 μερίδες
  1. 1/2 φύλλο περεκ
  2. 2 φέτες γαλοπούλα
  3. 2 φέτες κασέρι
  4. 30 γρμ.φέτα
  5. Λάδι για το τηγάνισμα
  6. Λίγα ντοματινια για ντεκόρ

Εκτέλεση

  1. Βρεχουμε το φύλλο μας

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 1
  2. Το αφήνουμε λίγα λεπτά να μαλακώσει και να φουσκώσει.

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 2
  3. Το κόβουμε στα τέσσερα,και παίρνουμε το 1/4.Βάζουμε κάτω το κασέρι,μετά τη γαλοπούλα μας,και τέλος τρίβουμε τη φέτα μας.

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 3
  4. Τυλίγουμε σε ρολάκια

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 4
  5. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρες…

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 5
  6. Γαρνιρουμε με ότι θέλουμε…Εγώ έβαλα ντοματινια μωβ που είναι πολύ νόστιμα….Καλή μας όρεξη!!

    Φλογέρες αλμυρές φωτογραφία βήματος 6

cookpad.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *