ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Ο Δήμος Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά ΄΄ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ΄΄ σε συνδιαργάνωση με τη Περιφέρεια Κρήτης & την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία των τουριστών και της τουριστικής βιομηχανίας στην τοπική οικονομία,  δίνουμε έμφαση στη προώθηση και ισχυροποίηση του τουριστικού μας προϊόντος ώστε να καθιερωθεί παγκόσμιος προορισμός 365 ημέρες το χρόνο. Το 4ο Φεστιβάλ Τουρισμού, έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί ετήσιο θεσμό για το Δήμο Ιεράπετρας. Στόχος είναι η στήριξη και η ενίσχυση του, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό επίπεδο Δήμου, δίνοντας  έμφαση και αναδεικνύοντας τοπικά χαρακτηριστικά και τοπικούς καλλιτέχνες.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, όπου και θα υπάρξει η κορύφωσή του, με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού. Κατά τη διάρκεια του θα απονεμηθούν βραβεία φιλίας σε επαναλαμβανόμενους τουρίστες, οι οποίοι τιμούν τον τόπο μας και συμβάλουν ενεργά  στην προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, μεταφέροντας τις πανέμορφες εικόνες του τόπου μας μέσω των προσωπικών τους εμπειριών στα πέρατα της γης.

Οι εκδηλώσεις θα συμπεριλαμβάνουν εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από τοπικούς καλλιτέχνες.

Θα ακολουθήσει σχετικό πρόγραμμα σε επόμενο δελτίο τύπου.

 

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος

Μαρία Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.