ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ “ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ”


0
(0)
Αγαπητοί συνεργάτες,

το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, μετά από 43 χρόνια δημιουργικής πορείας και ανάδειξης της μικρού μήκους ταινίας, είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα του. Έχει μεγαλώσει, έχει ανοιχτεί σε νέα ρεύματα, έχει ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των καιρών -και ήρθε η ώρα οι αλλαγές αυτές να αποτυπωθούν και στην εικόνα του.
Με χαρά λοιπόν, απευθύνει σήμερα ανοιχτή πρόσκληση για το σχεδιασμό της νέας οπτικής του ταυτότητας (brand) που θα αντανακλά τον ρόλο του ως ένας από τους σημαντικότερους κινηματογραφικούς θεσμούς της Ευρώπης.

 

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να συμμετάσχουν δημιουργικά, γραφιστικά και διαφημιστικά γραφεία καθώς και επαγγελματίες σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας (νομικά και φυσικά πρόσωπα).
Το Φεστιβάλ Δράμας, ο πρόεδρος του Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ.Δ Γιώργος Δεμερτζής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Σακαρίδης αναμένουν με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.