Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηρακλείου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη.

Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και με αντικείμενο την αντιπυρική περίοδο του 2022. Η συμμετοχή των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης και του κράτους, στρατιωτικών και ένστολων καθώς και εθελοντικών οργανώσεων και φορέων ήταν καθολική.

Μετά τη συνεδρίαση ο κ. Συριγωνάκης επεσήμανε πως στη διάρκεια των τοποθετήσεων όλων των φορέων παρουσιάστηκαν η ετοιμότητα που υπάρχει και οι προτεραιότητες στο έργο και τη συνδρομή κάθε υπηρεσίας. «Ανταλλάξαμε γνώμες και απόψεις και θέλω να πω ότι για την επίτευξη του στόχου, απαιτείται συνεργασία και συντονισμός των δράσεων.Κάθε φορέας θα πρέπει να είναι καθόλα έτοιμος σε προσωπικό και μέσα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

 

 

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.