Υπόθεση ασέλγειας: Τα στοιχεία που «καίνε» τον 37χρονο – Πώς «έσπασε» ο κύκλος της σιωπής

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Νεά στοιχεία για την φρικιαστική υπόθεση στα Χανιά – Πώς προσέγγιζε τα παιδιά ο 37χρονος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνθρωπος που ήταν επιφορτισμένος να τους μάθει ξένες γλώσσες – αγγλικά για την ακρίβεια τους δίδασκε-  ήταν και αυτός που τα επέβαλε στο μαρτύριο.

Πρόκειται για έναν Έλληνα που είχε επιστρέψει τα τελευταία χρόνια από το εξωτερικό και διέμενε στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά Χανίων.

Ο άντρας ζούσε εκεί μαζί με τη μητέρα του και ενώ εκείνος παρέδιδε, σύμφωνα με πληροφορίες , μαθήματα, η μητέρα του εκτελούσε χρέη babysitting για τα παιδιά.

Ο 37χρονος προσέγγιζε κυρίως παιδιά προβληματικών οικογενειών, με προβλήματα οικονομικά που δεν τους επέτρεπαν να έχουν πρόσβαση,  στις πολυπόθητες σε αυτές τις ηλικίες, ηλεκτρονικές συσκευές.

Υποσχόμενος πώς θα τους χαρίσει tablets, playstation κτλ, τα υπέβαλε σε ανομολόγητες πράξεις.

Ο κύκλος της σιωπής “έσπασε”, όταν ένα από τα παιδιά μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο – μάλλον στη μητέρα του – κι εκείνο με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής τρία παιδιά έχουν καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα δημοσιογραφικές πηγές θέλουν να υπάρχουν στη διάθεση των αρχών και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που «καίνε» τον 37χρονο, ο οποίος σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.