Υποτονική η κίνηση στις λαϊκές αγορές του Λασιθίου μετά την εφαρμογή των μέτρων


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Έλεγχοι των αστυνομικών για τήρηση των μέτρων, συμμετοχή των πωλητών μόνο στο 50% του συνόλου των παραγωγών, χρήση μάσκας, έντυπα μετακίνησης και αποστολή sms είναι μερικά από τα νέα δεδομένα που ισχύουν πλέον και στις λαϊκές αγορές του Νομού Λασιθίου από το περασμένο Σάββατο.

Η νέα πρόεδρος του συλλόγου παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών κ. Εριέττα Μπαγορδάκη ανέφερε πως κατά την πρώτη μέρα του lockdown το περασμένο Σάββατο στην πόλη της Ιεράπετρας που λειτούργησε η λαϊκή, οι πελάτες ήταν λίγοι μέχρι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα των μετακινήσεων αλλά είχαν άγνοια και για τη λειτουργία της αγοράς. Όσο για τους ελέγχους έγιναν από την πρώτη μέρα χωρίς να χρειαστεί να επιβληθούν πρόστιμα γιατί υπήρχε σε όλα εναρμόνιση με τη νέα πραγματικότητα.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους είναι ακόμα μουδιασμένοι καθώς από τη μια θα πρέπει να έχουν μαζί τους το έντυπο μετακίνησης και από την άλλη ειδικά τη μέρα της Τρίτης για την αγορά της Σητείας, δε βοήθησε ο καιρός λόγω της συνεχόμενης βροχής να κάνει ο κόσμος τις αγορές του.

Πάντως, όπως επισημαίνει η πρόεδρος, το αγοραστικό κοινό θα πρέπει να συνεχίσει να έχει εμπιστοσύνη στα ντόπια προϊόντα, να τα στηρίζει για να μείνει ο θεσμός της λαϊκής αγοράς αλώβητος από τη νέα κρίση που βιώνουμε όλοι.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.