ΥΠΟΠΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 7 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Από  αργά το απόγευμα  της Τετάρτης έχει οδηγηθεί από το πλωτό ανοιχτής θαλάσσης 90 του Λιμενικού Σώματος, στο λιμάνι του Αθερινόλακκου Σητείας, ύποπτο φορτηγό πλοίο ξένης σημαίας προκειμένου να ερευνηθεί για πιθανή μεταφορά μεγάλου φορτίου ναρκωτικών ουσιών.  Η έρευνα στα εσωτερικά του πλοίου για πιθανή μεταφορά ναρκωτικών, είναι χρονοβόρα αλλά μεθοδική με τη συνδρομή ειδικού σκύλου ανιχνευτή της Δίωξης ναρκωτικών.

Πρόκειται για ένα σιδερένιο εμπορικό πλοίο μήκους 80 μέτρων με πλήρωμα 10 Σύριους στα αμπάρια του οποίου οι λιμενικοί έχουν εντοπίσει 18 κοντέινερ το περιεχόμενο των οποίων σκοπεύουν να ελέγξουν.

Στις έρευνες συμμετέχουν οι λιμενικοί υπάλληλοι του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας και κλιμάκιο ειδικών αποστολών από Αθήνα.

Συμμετέχει επίσης το ειδικό σκυλί – ανιχνευτής ναρκωτικών (Μίσα) της Δίωξης Ναρκωτικών που χρησιμοποιείται για να ανιχνευτούν οι κρύπτες των ναρκωτικών ουσιών.

Στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπισμού του πλοίου ανατολικά της Κρήτης, έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι,  παρόλα αυτά όμως  οι Λιμενικές Αρχές κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία του ύποπτου πλοίου και να το οδηγήσουν για έλεγχο στο λιμάνι του Αθερινόλακκκου.
πηγη:radiovereniki.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.