ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ,ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.


0
(0)

Σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 υπεγράφη η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου,για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς νερού στο φράγμα των Μπραμιανων.
Ένα έργο πνοής για την οικονομία της Ιεράπετρας,που εντάχθηκε ,μελετήθηκε και χρηματοδοτηθηκε,η κατασκευή του το 2010 ,επί υπουργίας μου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επι πρωθυπουργιας Γ.Παπανδρέου.
Μαζί με το έργο αυτό ενέταξα και την χρηματοδότηση των έργων που μελετήθηκαν κσι είναι έτοιμα προς δημοπράτηση των φραγμάτων Αγιου Ιωάννη Ιεράπετρας και Λιθινών,και της λιμνοδεξαμενης χοχλακιων Σητείας.
Που αναμένονται πρωτοβουλίες για την δημοπράτηση τους.
Για μένα λοιπόν ήταν μια ευτυχής συγκυρία να εντάξω την χρηματοδότηση,της μελέτης και της κατασκευής του έργου ως μέλος της πολιτικης ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ.
Και να είμαι παρών στην υπογραφή της σύμβασης εγκατάστασης του εργολάβου ως στέλεχος της διεύθυνσης εγγειοβελτιωτικών έργων του υπουργείου Υποδομών.
Στην φωτογραφία,σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή,εγγειοβελτιωτικων ,υδραυλικών και αντιπλημμυρικων έργων κ Αντώνη Κοτσώνη.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *