ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Στην υπογραφή συμβάσεων για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών (54.386,40€) και για την οργάνωση ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών άνευ ανταλλάγματος από το Δήμο προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης έπειτα από συνάντηση και ενημέρωσή του από την Αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Για πρώτη φορά στο Δήμο Ιεράπετρας προχωράμε στην ανταποδοτική ανακύκλωση αποδεικνύοντας εμπράκτως για ακόμα μια φορά την ευαισθησία του Δήμου σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής.

Ως δημοτική αρχή ακολουθούμε συγκεκριμένο σχεδιασμό, πραγματοποιούμε καίριες παρεμβάσεις και καινοτόμες, υλοποιούμε έργα και στηρίζουμε δράσεις για την εφαρμογή και την υιοθέτηση ανακυκλώσιμης συμπεριφοράς με στόχο ο Δήμος Ιεράπετρας να γίνει ο Δήμος με τους υψηλότερους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες σε θέματα ανακύκλωσης.

Ευχαριστώ την κα. Ρουμελιωτάκη, τον διευθυντή κ. Μιχάλη Προϊστάκη και όλη την υπηρεσία καθαριότητας για την καθημερινή προσπάθειά τους και συνεχίζουμε για μια καθαρότερη και ομορφότερη Ιεράπετρα με πολίτες που σέβονται το περιβάλλον, και εντάσσουν στην καθημερινότητά τους την προστασία του.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *