Υπογραφή σύμβασης για το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης για την Ιεράπετρα – 3.720.000€


0
(0)

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Μαστοράκη και του Διευθυντή Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης κ. Γεωργίου Μαράκη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας» προϋπολογισμού 3.720.000€.
Το έργο αφορά την πλήρη κατασκευή νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του Περιστερά.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Ξεκινάμε το μεγαλύτερο έργο Ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών για τον Δήμο Ιεράπετρας που θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων νερού ύδρευσης για την πόλη και τις κοινότητες.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για την πρώτη φάση αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου.
Επιπλέον, είμαστε ήδη έτοιμοι για την αποδοχή της μελέτης της δεύτερης φάσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.584.000€ και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε άμεσα τη χρηματοδότησή της.
Ευχαριστώ την υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου, τον αντιδήμαρχο κ. Μαστοράκη και τον διευθυντή κ. Μαράκη για τη συνολική προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *