Υπογραφή σύμβασης για το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης για την Ιεράπετρα – 3.720.000€


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 2 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Μαστοράκη και του Διευθυντή Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης κ. Γεωργίου Μαράκη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας» προϋπολογισμού 3.720.000€.
Το έργο αφορά την πλήρη κατασκευή νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του Περιστερά.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Ξεκινάμε το μεγαλύτερο έργο Ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών για τον Δήμο Ιεράπετρας που θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων νερού ύδρευσης για την πόλη και τις κοινότητες.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για την πρώτη φάση αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου.
Επιπλέον, είμαστε ήδη έτοιμοι για την αποδοχή της μελέτης της δεύτερης φάσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.584.000€ και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε άμεσα τη χρηματοδότησή της.
Ευχαριστώ την υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου, τον αντιδήμαρχο κ. Μαστοράκη και τον διευθυντή κ. Μαράκη για τη συνολική προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.