Υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση προγραμμάτων των μέτρων εφαρμογής της Δράσης 4.1.1 (σχέδια βελτίωσης) και του Υπομέτρου 6.1 (νέοι αγρότες)


0
(0)

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 71.000 για την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης από την αναπτυξιακή εταιρεία «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» που θα είναι τεχνικός σύμβουλος προς την υπηρεσία για την υλοποίηση προγραμμάτων σχεδίων βελτίωσης και νέων αγροτών υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόκειται για την υλοποίηση των Δράσεων 4.1.1 (σχέδια βελτίωσης) και του Υπομέτρου 6.1 (νέοι αγρότες) του ΠΑΑ 2014-2020 και αφορά την επιτάχυνση, την παρακολούθηση, την  πιστοποίηση και πληρωμή όλων των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν από τους δικαιούχους των ενισχύσεων.

Την σύμβαση συνυπέγραψε ο Πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» Κώστας Φασουλάκης ενώ παρόν ήταν ο διευθυντής της διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Κρήτης  Κώστας Φωτάκης.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *