Υπεγράφη Σύμβαση για Σύμβουλο Τεχνικής Υποστήριξης της Μονάδας Κομποστοποίησης στην Ιεράπετρα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

Τα  Γραφεία της Ένωσης Οικονομικών Φορέων ΕΠΕΜ Α.Ε.-ΕΠΕΜ ENGINEERING Α.E. στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με την Εκπρόσωπο της Ένωσης, κα. Άννα Καρκαζή και τον Συντονιστή του έργου, κ. Ανδρέα Μέτζη. Η Ένωση, έπειτα από τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε, πρόκειται να αναλάβει χρέη Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την Μονάδα Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων που αναμένεται να κατασκευαστεί στη θέση «Πλατιά όψη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μετά την υπογραφή για τον ανάδοχο της κατασκευής της Μονάδας Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων, υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για την Μονάδα Διαχείρισης και Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων και την ανάπτυξη των επιμέρους συστημάτων της».

Ένα καινοτόμο και φιλόδοξο σχέδιο ξεκινάει να υλοποιείται. Με μια δέσμη αλληλένδετων δράσεων και εργασιών θα εξασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των τοπικών αποβλήτων με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και συνάμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Με την κα. Καρκαζή συζητήσαμε επιμέρους λεπτομέρειες σχετικά με τη βέλτιστη και ταχύτερη κατασκευή της μονάδας κομποστοποίησης και αναμένεται σύντομα να επισκεφθεί την Ιεράπετρα, προκειμένου να υποστηρίξει τους στόχους του έργου».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.