Υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις στην πόλη και σε κοινότητες της Ιεράπετρας προϋπολογισμού 486.000€

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαρτίου 2022 by manos (seo)-admin

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας παρουσία του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργου Κοϊνά η σύμβαση για τη βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας με εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη της Ιεράπετρας, προϋπολογισμού 485.074,58€. Οι οδοί σε τμήματα ή στο σύνολο των οποίων θα γίνει αντικατάσταση οδοστρώματος είναι Δημοκρατίας, Νικηφόρου Φωκά, Παγωμένου, Κόρακα, Λασθένους, Κύπρου, Κοθρή, Αναγνωστάκη, Ιωνίας, Γ΄ πάροδος Φιλοθέου στην πόλη της Ιεράπετρας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε: «Ως Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε οδικά δίκτυα εντός και εκτός της πόλης της Ιεράπετρας και παρά τις επιπτώσεις που έχουν προκύψει λόγω  της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων των υλικών, προχωράμε άμεσα σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε οδούς οι οποίες έχουν υποστεί φθορά.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, ο Δήμος Ιεράπετρας συνεχίζει εντατικά και προγραμματισμένα, έχοντας πλέον σύμμαχο και τον καλό καιρό, τις ασφαλτοστρώσεις και τις τσιμεντοστρώσεις σε κομβικά σημεία της πόλης της Ιεράπετρας τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες».

14

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.