Υπέρ της διατήρησης του δρόμου που διαπλατύνθηκε για τις ανεμογεννήτριες η Κοινότητα Κάτω Χωριού


0
(0)

Προχτές, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Κάτω Χωριού ,παρουσία της Αντιδημάρχου κυρίας Χρύσας Χατζημαρκάκη καθώς και πλήθος κόσμου,κατοίκων της περιοχής, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της κοινότητας Λάκης Πυργιωτάκης.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών αλλά και η διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στην επικείμενη τοποθεσία.

Όλοι οι παρόντες στο Συμβούλιο αλλά και τα μέλη του Συμβουλίου με εξαίρεση το κύριο Τομαδάκη ο οποίος όπως δήλωσε απέχει από τις διαδικασίες, δεν επιθυμούν την επαναφορά του δρόμου στη πρότερη κατάσταση. Οι κάτοικοι δήλωσαν τους εξυπηρετεί ιδιαίτερα αφού πηγαίνουν εύκολα στις ιδιοκτησίες τους.

Τονίστηκε επίσης ότι η άποψη και η θέση η δίκη μας ταυτίζεται απόλυτα με εκείνη της Δημοτικής Αρχής,θέλουμε την εφαρμογή του Νόμου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος εγώ ως Πρόεδρος για πολλοστή φορά δηλώνω ότι ουδέποτε μερίμνησα για δικό μου όφελος. Ακούω συνεχώς ότι στρώθηκε δρόμος που οδηγεί στο σπίτι μου, ενημερώνω λοιπόν ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Διαμένω τα τελευταία χρόνια σε σπίτι στην Επισκοπή, το οποίο και ενοικιάζω, σε κοντινό σημείο υπάρχει κατοικία που μένει μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ο πατέρας μου με τον αδερφό μου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Πυργιωτάκης Λάκης

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *