Υδροδότηση στην Ιεράπετρα: Συνεχόμενα σπασίματα η αιτία για τα πολλά προβλήματα εδώ και 15 μέρες


0
(0)

Σε κυρίαρχο θέμα για ένα μεγάλο μέρος της Ιεράπετρας έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα προβλήματα στην υδροδότηση με πολλούς κατοίκους να αντιμετωπίζουν σχεδόν κάθε μέρα μια κατάσταση στην οποία είτε δεν έχουν καθόλου νερού είτε έχουν πολύ χαμηλές πιέσεις.

Τα παράπονα που έφτασαν ιδιαίτερα την περασμένη εβδομάδα στο Ράδιο Λασίθι είναι πάρα πολύ έντονα και παρόμοια είναι η κατάσταση και στην υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα για κάποια άμεση λύση.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Μαστοράκς μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι αναφέροντας πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί οφείλεται σε συνεχόμενα σπασίματα που έτυχε να συμβούν μαζεμένα τις περασμένες ημέρες σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση.

Έτσι απ’ τη μια η υπηρεσία έπρεπε συχνά να κλείνει την παροχή για την επιδιόρθωση των ζημιών και απ’ την άλλη ιδιαίτερα η περιοχή από την Ελεούσα και βορειότερα, και περισσότερο οι ψηλές πολυκατοικίες αντιμετώπιζαν προβλήματα στην πίεση του νερού αφού το δίκτυο δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί επαρκώς λόγω της αυξημένες κατανάλωσης.

«Όποιο πρόβλημα θα μπορούσε να συμβεί, συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες» ήταν το σχόλιο του αντιδημάρχου, ο οποίος πάντως τόνισε πως σήμερα περιμένει να είναι η τελευταία μέρα με προβλήματα, αφού όλα τα δίκτυα υδροδοτούνται πλέον κανονικά και είναι θέμα ωρών να επανέλθει η πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *