«Υγειονομική Κρίση του COVID-19 και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Απειλές και Προκλήσεις» Εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης του ΕΛΜΕΠΑ και της ΓΣΕΒΕΕ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2022 by manos (seo)-admin

Την εκδήλωση «Υγειονομική Κρίση του COVID-19 και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Απειλές και Προκλήσεις» οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα και γίνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κρήτης και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.  

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο ΑντιπεριφερειάρχηςΕπιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης.

Θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Νίκος Κατσαράκης, η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Μαρία Κασσωτάκη και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης.

Ο καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ Χρήστος Φλώρος θα παρουσιάσει την έρευνα που έκανε το Εργαστήριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και αφορά τις  «Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στη Κρήτη». Η έρευνα στοχεύει σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης και σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας.

Επίσης, ο Σταμάτης Βαρδαρός, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ θα παρουσιάσει τα ευρήματα πανελλήνιας έρευνας για τις μικρές επιχειρήσεις με ειδική αναφορά και στην Κρήτη.

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους παριστάμενους.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της Περιφέρειας Κρήτης:

https://www.youtube.com/c/creteregion

Περιφέρεια Κρήτης

Γραφείο Τύπου

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.