Τ. Καβακάς: Σημαντική η νίκη, η πίεση μας βοηθά, στόχος να προσφέρουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Τις πρώτες του εντυπώσεις μετά από μια εβδομάδα στην Ιεράπετρα αλλά και μετά από το πρώτο επιτυχημένο παιχνίδι με την ομάδα του ΟΦΙ μετέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τίμος Καβακάς.

Μια νίκη με 1-0 απέναντι στην ομάδα του Θεσπρωτού αλλά και στον κόσμο της πόλης που βρέθηκε στο Βουζουνεράκειο θέλοντας να δει ένα πρώτο δείγμα από τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε με το νέο προπονητή.

Ο κ. Καβακάς τόνισε πως η χθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και γιατί αντίπαλος ήταν μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ το μόνο δυσάρεστο ήταν το τελικό 1-0 το οποίο όπως είπε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Πλέον ξεκινά η προετοιμασία για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω, μια ομάδα για την οποία τόνισε πως πέρα από την πολύ μεγάλη ιστορία της, θα έχει και πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη αφού προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα όπως είπε η προσπάθεια της ομάδα της Ιεράπετρας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως κακή, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς, παίζοντας σε μια καινούρια κατηγορία με ομάδες ιστορικές και με μεγαλύτερο budget από τον ίδιο.

Αυτό που ο ίδιος έχει αντιληφθεί στο διάστημα που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, είναι πως στον ΟΦΙ υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολύ ταλέντο, αλλά και ένα σύνολο δεμένο και με καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Την πίεση του τελευταίου διαστήματος όπως είπε ο ίδιος την βλέπει θετικά, ως κίνητρο για να πάει ο ΟΦΙ καλύτερα και όχι ως εμπόδιο, ενώ όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι σκοπός του είναι να αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προσφέρει θεαματικό αλλά και ποιοτικό ποδόσφαιρο που θα ανταμείβει το κοινό.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.