Τυχερό «5άρι» στο Ηράκλειο – Τζακ ποτ στο Τζόκερ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Ένα τεράστιο πόσο θα μοιραστεί στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης

Ένα ακόμη τζακ ποτ στο Τζόκερ δεν έφερε το πολυπόθητο χαμόγελο στους χιλιάδες των Ελλήνων που δοκιμάσαν για μία ακόμη φορά την τύχη τους ,αλλά όπως αποδείχτηκε ανεπιτυχώς .

Αποτέλεσμα είναι πλέον να μοιραστούν τουλάχιστον, 6.500.000 ευρώ οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης.

Ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία, υπήρξαν τυχερά 5άρια, όπου και βρέθηκαν εφτά τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των €20.863,02 έκαστο.

Μεταξύ αυτών, την τύχη με το μέρος του φαίνεται να είχε ένας παίκτης στο Ηράκλειο καθώς τυχερό 5άρι έπεσε στο πρακτορείο της κ. Ζερβάκη επί της οδού Γ.Παπανδρέου.

Με απλή συμμετοχή και τυχαία σειρά , από χθες βράδυ ο τυχερός παίκτης κέρδισε περισσότερα από 20.000 ευρώ, με την εβδομάδα να ξεκινάει για τον ίδιο με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν: 9, 15, 19, 23, 34. Τζόκερ ο αριθμός 20.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.