Τσιόδρας: Τι ισχύει για τον τρόπο καταγραφής των θανάτων


0
(0)

«Δεν πρόκειται για εφεύρεση δική μου, ακολουθούμε την ευρωπαϊκή τακτική και δεν εξυπηρετούμε καμία σκοπιμότητα»

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ημερήσια ενημέρωση του, έκανε ειδική αναφορά για τρόπο καταγραφής των θανάτων.

«Η ταξινόμηση των θανάτων γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Οιοσδήποτε θάνατος με συγκεκριμένα κριτήρια δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά άλλου. Ο θάνατος είναι πολυπαραγοντικό φαινόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Ευρωπαϊκές χώρες και η Ελλάδα δεν υπεισέρχονται στο εάν συνέβαλε πολύ ή λίγο ο κορωνοϊός σε κάποιον θάνατο. Ακολουθούμε την επιστημονική τακτική.

«Δεν πρόκειται για εφεύρεση δική μου, ακολουθούμε την ευρωπαϊκή τακτική και δεν εξυπηρετούμε καμία σκοπιμότητα», ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Επίσης ανέφερε πως στη χώρα μας δεν υπήρξε υποεκτίμηση των θανάτων και πως η συντριπτική εικόνα των θυμάτων είχαν συμπτώματα πνευμονίας.

Στο τέλος της ενημέρωσης του τόνισε πως θα «συνεχίσουμε να στηριζόμαστε σε επιστημονικά δεδομένα και όχι σε διαισθητικές προσεγγίσεις».

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *