Τρόμο προκάλεσαν κόντρες… «θανάτου»

Τρόμο προκάλεσαν κόντρες… «θανάτου»
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Αναστάτωση από τις κούρσες θανάτου με αυτοκίνητα στις Βασιλειές

Ανάστατοι κάτοικοι των Βασιλειών επικοινώνησαν με την εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, για να καταγγείλουν ότι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας προς την Τρίτη 2/7, στη λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης, νεαροί με αυτοκίνητα έκαναν… κόντρες αναπτύσσοντας “τρελές” ταχύτητες!

Σύμφωνα με τους ίδιους τους καταγγέλλοντες, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει βαφτεί με αίμα κατά το παρελθόν και όχι μόνο μία φορά. Έχουν χάσει τη ζωή τους άτομα νεαρής ηλικίας, αφού είναι επικίνδυνος, στερείται βασικών υποδομών και, παρά το γεγονός αυτό, είναι μόνιμο το πρόβλημα ανεγκέφαλων που τρέχουν αδιαφορώντας για τα επικίνδυνα σταυροδρόμια και την έλλειψη σωστής ορατότητας και την παντελή έλλειψη σήμανσης.

Και ήρθε και το νεότερο γεγονός να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Από τις 2:30 τα ξημερώματα, περίπου, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, οι κάτοικοι έζησαν τον εφιάλτη των ανεγκέφαλων νεαρών, που μετρούσαν μεγαλόφωνα, έβριζαν ο ένας τον άλλο και επιδίδονταν σε κούρσα… θανάτου μέχρι τον Μαραθίτη, χωρίς να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό, ούτε στη γειτονιά που κοιμόταν, ούτε βέβαια στον ίδιο τους τον εαυτό. Αλήθεια… τι θα γινόταν αν κάποιο αυτοκίνητο βρισκόταν στον δρόμο τους; Είναι συγκεκριμένα άτομα αυτά που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Στη διάθεσή μας, άλλωστε, υπάρχουν χαρακτηριστικά αυτοκινήτων, που στην παρούσα φάση δε θα τα δημοσιοποιήσουμε. Αλλά αυτό το σχόλιο είναι καθαρά προειδοποιητικό. Την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότερο καυστικοί και αποκαλυπτικοί. Και τέλος, μόνιμο το παράπονο των Βασιλειών, εδώ και δεκαετίες, για την απουσία της Αστυνομίας από την περιοχή, η οποία θα μπορούσε ίσως να αποτρέπει ή να ελαχιστοποιεί τέτοιες ηλιθιότητες νεόπλουτων (κυρίως) παιδιών με μηχανές μεγάλου κυβισμού και “πειραγμένα” αυτοκίνητα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.