Τρόμος στο Σφηνάρι – Τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 22 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν κυριολεκτικά καταστρέψει τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου

Μετά από 11 ολόκληρες ημέρες κατά τις οποίες παρέμεναν αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο απεγκλωβίστηκαν περίπου 20 κάτοικοι του οικισμού Μελισσιάς λίγα χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Σφηνάρι της Κισσάμου.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν κυριολεκτικά καταστρέψει τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου από το Σφηνάρι προς τον οικισμό με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων σε τρόφιμα αλλά και σε φάρμακα για ηλικιωμένους κατοίκους.

Με παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ΑΠ και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη ιδιώτης εργολάβος ανέλαβε πριν από τρεις ημέρες το έργο της αποκατάστασης και έτσι σήμερα το πρωί έγινε εφικτή η διάνοιξη του δρόμου που ωστόσο εξακολουθεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Την ίδια στιγμή τμήμα του επαρχιακού δρόμου από Σφηνάρι προς Χρυσοσκαλίτισσα – λίγο μετά το Σφηνάρι – έχει υποστεί απίστευτη καταστροφή εξαιτίας ενός τεράστιου βράχου που αποκολλήθηκε από την κορυφή του βουνού.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.