Τρια νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Γρα-Λυγιά μετά από σοβαρή επέμβαση σε 9χρονη


5
(2)

Μια δύσκολη μάχη δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένα κοριτσάκι από την Ιεράπετρα.

Το κορίτσι, 9 ετών, μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το χειρουργείο ωστόσο, μια επιπλοκή ανάγκασε τους γιατρούς να το μεταφέρουν στη Μονάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο γονείς της μικρής, υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό και βρέθηκαν θετικοί ενώ σε τεστ υποβλήθηκε και η 9χρονη το οποίο ήταν θετικό.

Από πλευράς ΠΑΓΝΗ τονίζεται πως ο ιός του κορωνοϊού δεν σχετίζεται με το πρόβλημα υγείας του κοριτσιού.

Παράλληλα ανησυχία επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής αφού η 9χρονη φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο της Γρα-Λυγιάς ενώ έχει και αδερφάκι το οποίο πήγαινε στο Νηπιαγωγείο της ίδιας περιοχής.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι εκπαιδευτικοί και των δύο σχολείων και αναμένονται οι επίσημες αποφάσεις για τυχόν κλείσιμο του τμήματος στο Δημοτικό της Γρα-Λυγιάς και άλλες ενέργειες απολύμανσης στο Νηπιαγωγείο

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr