Τρεις αδερφές στη Λάρισα θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τη νηπιακή τους ηλικία


Τελευταία ενημέρωση 23 Σεπτεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Εφιαλτικές στιγμές ζούσαν 3 αδερφές από τη Λάρισα που κακοποιούνταν από τους ίδιους τους γονείς τους. Τα κορίτσια αποκάλυψαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο την χρόνια κακοποίηση τους.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μετά από κατηγορία παράνομης κατακράτησης, που έκανε η μεγαλύτερη 24 ετών κόρη, όταν η μητέρα της κλείδωσε τα δυο κορίτσια στο πλυσταριό για μισή ώρα. Τις κοπέλες άφησε ελεύθερες ο πατέρας τους και εκείνες αμέσως το κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Στο δικαστήριο η 24χρονη είπε ότι και οι τρεις αδερφές είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τη μητέρα και τον πατέρα τους: «Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποκορύφωμα ενδοοικογενειακής βίας από τη νηπιακή μας ηλικία». Και συγκλόνισε με την κατάθεσή της λέγοντας ότι ο καθηγητής πατέρας της, την έστειλε δύο φορές στο νοσοκομείο για ασήμαντη αφορμή. Μάλιστα όταν τα κορίτσια παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά των γονιών τους, η μητέρα τους απάντησε ότι «έχουν δικαίωμα σύμφωνα με τον Θεό να μας χτυπούν»!

Όταν η 24χρονη ρωτήθηκε γιατί μένει με τους γονείς της αφού είναι ενήλικη, απάντησε ότι εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της και πρόσθεσε πως η μητέρα της ευθύνεται που έχασε την προηγούμενη δουλειά της.

Τα περιστατικά βίας από τους ίδιους τους γονείς τους, επιβεβαίωσαν και οι άλλες δύο αδερφές, ηλικίας 18 και 16 ετών, με την μικρότερη μάλιστα να λέει πως τις χτυπούσαν για ασήμαντο λόγο.

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.