Τραμπ: Μέσα στην προεδρική σουίτα του νοσοκομείου


0
(0)

Η Προεδρική Σουίτα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, όπου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε τη νύχτα, έχει και ιατρική περίθαλψη ανώτερου επιπέδου αλλά και μερικές ανέσεις για τον άρρωστο με κορωνοϊό Ντόναλντ Τραμπ.

Ησουίτα έξι δωματίων περιλαμβάνει μονάδα εντατικής θεραπείας, κουζίνα, σαλόνι και ασφαλή αίθουσα συνεδριάσεων εκτός από την κρεβατοκάμαρα, η οποία διαθέτει γραφείο, όπου ο πρόεδρος μπορεί να εργαστεί. Υπάρχει επίσης μια τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο, σύμφωνα με την Daily Mail. Ολόκληρη η σουίτα, η οποία ελέγχεται συνεχώς από τον Λευκό Οίκο, είναι εξοπλισμένη με προστατευτικές συσκευές και εργαλεία επικοινωνίας για να επιτρέψει στον πρόεδρο να εργαστεί, όπως πρέπει. Η πρώτη φορά που ο Τραμπ φορούσε μάσκα δημόσια ήταν στις 11 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Walter Reed για να επισκεφτεί τα στρατιώτες, οι οποίοι ήταν άρρωστοι. Ο Τραμπ εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή το απόγευμα, αφού ανακοίνωσε ότι ήταν θετικός για τον κορωνοϊό.

Εκτός από τα δωμάτια ειδικά για τον πρόεδρο, η σουίτα περιλαμβάνει επίσης ένα γραφείο για τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, καθώς και χώρους ύπνου για τον γιατρό του Λευκού Οίκου, ώστε να είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμος κατά τη διάρκεια της διαμονής του προέδρου, ανέφερε το NBC Washington. Η Μονάδα Ιατρικής Αξιολόγησης και Θεραπείας, επίσης γνωστή ως Ward 71, βρίσκεται στη νότια πλευρά της εκτεταμένης πανεπιστημιούπολης 243 στρεμμάτων, η οποία στεγάζει 88 κτίρια και έχει περίπου 7.000 μέλη προσωπικού.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.