Τραγελαφικές καταστάσεις με τους… αγνοούμενους εκλογικούς σάκους


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Γιατί δεν παραδόθηκαν στην ώρα τους οι σάκοι;

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα εκτυλίσσονται με φόντο τους εκλογικούς σάκους καθώς μέχρι το πρωί της Τετάρτης συνέχιζαν να αγνοούνται δύο στο νομό Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων και να έχει «κολλήσει» η καταμέτρηση των ψήφων σε κάποια εκλογικά τμήματα.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τρεις μέρες μετά τις εκλογές ακόμα εκκρεμμούν τα αποτελέσματα σε λίγα εκλογικά τμήματα κι ενώ οι υποψήφιοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος για τους σταυρούς.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε το σάκο

Το θέμα των εκλογικών σάκων φάινεται ότι σταδιακά αποκαθίσταται αφού από τους 51 εκλογικούς σάκους που αγνοούνταν, παραδόθηκαν οι περισσότεροι και απομένουν δύο. Μάλιστα για τον ένα… αγνοούμενο σάκο ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποστήριξε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα η τύχη του σάκου να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη «μέχρι το πρωί έλειπαν ακόμα δύο εκλογικοί σάκοι. Για τον ένα μέχρι το μεσημέρι θα έχει παραδοθεί καθώς έχει αναλάβει τη μεταφορά περιπολικό από περιφερειακό δήμο της ενδοχώρας. Αυτό που που υποστήριξε ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε τον εκλογικό σάκο σε ένα σημείο του δήμου».

Καταγράφηκαν πολλές απουσίες

Το γεγονός ότι έλειπαν σάκοι επιβεβαίωσε στην ΚΡΗΤΗ TV και η έφορος στο Πρωτοδικείο κ. Κατερίνα Καρφάκη, η οποία έχει οριστεί από τον Άρειο Πάγο για τις εκλογές στο Ηράκλειο, προσθέτοντας πως «ήταν πολύ δύσκολες εκλογές. Είχαμε πάρα πολλή δουλειά και δεν είχαν γίνει σχετικά σεμινάρια. Επειδή παρουσιάστηκαν αρκετές απουσίες, τελευταία στιγμή έγιναν διορισμοί από τον Άρειο Πάγο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί».

Οι σάκοι, ωστόσο, θα πρέπει να παραδοθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, για να γίνει ο έλεγχος και η καταμέτρηση ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στο 100% της ενσωμάτωσης.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.