Το YouTube προειδοποιεί τους χρήστες του πριν δημοσιεύσουν τοξικά σχόλια

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 12 Δεκεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Το YouTube στάθηκε απέναντι στον διαδικτυακό εκφοβισμό και εισήγαγε μια νέα λειτουργία που θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν δημοσιεύουν προσβλητικά σχόλια.

Σύμφωνα με το Mashable, η Johanna Wright, Αντιπρόεδρος της Διαχείρισης Προϊόντων στο YouTube είπε: “Γνωρίζουμε ότι τα σχόλια διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην προσπάθεια των δημιουργών να συνδεθούν με την κοινότητά τους, αλλά λαμβάνουμε πολλά σχόλια από τους ίδιους που αναφέρουν προβλήματα με την ποιότητα των σχολίων.” Η υπάλληλος της Google, η Sarah δημοσίευσε στην υποστήριξη της γνωστής εταιρείας διαδικτυακών υπηρεσιών: “Σήμερα εισάγουμε μια νέα υπενθύμιση στα σχόλια για να ενθαρρύνουμε τους χρήστες να σχολιάζουν με σεβασμό. Τώρα στο Android, η υπενθύμιση μπορεί να εμφανιστεί πριν δημοσιευτεί ένα σχόλιο που μπορεί να είναι προσβλητικό για άλλους, δίνοντας στον σχολιαστή την επιλογή να προβληματιστεί πριν από την ανάρτηση.”

Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να σχολιάζουν αν το επιθυμούν. Εκτός από τη νέα δυνατότητα υπενθύμισης, το YouTube έχει κάνει μερικές ακόμη ενημερώσεις για να δημιουργήσει μια πιο ασφαλή πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το Mashable, το YouTube θα δοκιμάσει ένα νέο φίλτρο στο YouTube Studio για ακατάλληλα και ενοχλητικά σχόλια. Αυτά τα σχόλια θα κρατηθούν αυτόματα υπό έλεγχο, έτσι ώστε οι δημιουργοί περιεχομένου/καναλιών να μην χρειάζεται να τα διαβάσουν αν δεν ενδιαφέρονται. Το YouTube είπε ότι θα βελτιώσει επίσης τα εργαλεία εποπτείας σχολίων για να διευκολύνει τη γενική διαδικασία για τους δημιουργούς.

Τέλος, η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο θα επενδύσει στην τεχνολογία βελτιώνοντας το σύστημα εντοπισμού και την κατάργηση εκφοβιστικών σχολίων. Θα εξετάσει παράγοντες όπως το θέμα του βίντεο και το πλαίσιο του σχολίου που υποβάλλεται.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.