Το sms στο 13033 μένει, αλλά και …αλλάζει


0
(0)

Πέτσας: Για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα ισχύσουν όλοι οι περιορισμοί που ισχύουν και τώρα, άρα υποχρεωτικό θα είναι το SMS μετακίνησης στο 13033.Μπορεί η άρση των μέτρων να είναι προ των πυλών ωστόσο το SMS μετακίνησης στο 13033 δεν θα φύγει τόσο εύκολα από την καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί παράταση για ορισμένους καθώς προχωρά το σχέση άρσης των περιορισμών.

Το σχέδιο της κυβέρνησης φέρεται να περιλαμβάνει ειδική μέριμνα για άτομα άνω των 65 ετών και όσους πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Εκτιμάται ότι θα παραταθεί για τις συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών ο περιορισμός στις μετακινήσεις.

Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα απαιτείται για την μετακίνηση η χρήση του sms με αλλαγές όμως.

Παράλληλα, το SMS που στέλνουμε κάθε μέρα όταν βγαίνουμε από το σπίτι δεν θα είναι το ίδιο.

Από τις 4 Μαΐου όταν και θα υπάρχει το άνοιγμα μικρών καταστημάτων και καφετεριών, θα αφαιρεθούν αρκετοί κωδικοί όπως η μετάβαση στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση θέλει τον περιορισμό για μετάβαση σε άλλο δήμο να παραμένει, καθώς συνεχίζει να υπάρχει ανησυχία στο Μαξίμου για τον κίνδυνο συγχνωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικά στελέχη δεν θέλουν σε καμία περίπτωση την πρώτη εβδομάδα άρσης των μέτρων να κατακλίσουν τις τηλεοράσεις πλάνα με μαζική κάθοδο πολιτών που διαμένουν στα βόρεια προάστεια στην Γλυφάδα και σε περιοχές με θάλασσα.

Για τον λόγο αυτό, εξετάζεται το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο περιορισμός των μετακινήσεων σε άλλους δήμους για περίπου 20 μέρες.

Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας η άρση των μέτρων θα είναι σταδιακή ενώ θα υπάρχει 15ημερη επανεξέταση της κατάστασης.

Όπως τόνισε και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα ισχύσουν όλοι οι περιορισμοί που ισχύουν και τώρα, άρα υποχρεωτικό θα είναι το SMS μετακίνησης στο 13033.

dikaiologitika

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.