Το Σάββατο τα τεστ κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ στους αλλοδαπούς στον Μακρύ Γιαλό


0
(0)

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα μοριακά τεστ για κορωνοϊό τα οποία θα γίνουν τελικά αύριο Σάββατο, βρίσκεται όλη η κοινότητα του Μακρύ Γιαλού, για να φανεί τελικά αν τα πρόσφατα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε δύο αλλοδαπούς εργάτες και ένα κάτοικο της περιοχής θα έχουν περισσότερες και δυσάρεστες συνέπειες.

Οι περισσότεροι από τους 60 εργάτες γης που μένουν μαζί σε οικήματα της περιοχής βρίσκονται από την Δευτέρα σε ένα ιδιότυπο καθεστώς καραντίνας για την οποία γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί, από τις αρμόδιες αρχές, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία, θα είναι το αποκλειστικό αντικείμενο των ερευνών που θα γίνουν το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο ένας από τους δύο εργοδότες, κάτοικος Ηρακλείου, ο οποίος απασχολούσε έναν από τους εργάτες που βρέθηκαν θετικοί, αποδείχθηκε τελικά αρνητικός στον ιό, όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μ. Γιαλού, κ. Βρυγιωνάκης.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος ο Δήμος έχει λάβει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως πρέπει να προετοιμαστεί ο χώρος που θα γίνουν τα τεστ, και έτσι μετά από κάποιες ώρες και μέρες θα αποδειχθεί στην πράξη από τις απαντήσεις των τεστ, αν η ολη προετοιμασία που έχει γίνει να περιοριστούν οι μετακινήσεις στην περιοχή ειδικά στους συγκεκριμένους εργάτες, έφεραν αποτελέσματα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.