ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚIΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓHΣ ΣΤΗΡIΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖOΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚH ΚΑΘΑΡΙOΤΗΤΑ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη Βουλή με το προεδρείο των 33 Σωματείων Σχολικών Καθαριστών/Καθαριστριών από όλη την Ελλάδα και ενημερώθηκαν για το σοβαρά και πολυδιάστατα προβλήματα, που επί σειρά ετών ταλαιπωρούν τις εργαζόμενες και αφορούν στις επισφαλείς εργασιακές τους σχέσεις, τις χαμηλές αμοιβές που σε πολλές περιπτώσεις καταβάλλονται καθυστερημένα, τις εξαιρετικά δυσμενείς και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημέρωσαν για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες έχουν ήδη προβεί, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να υπάρξει άμεση βελτίωση στις συνθήκες εργασίας τους καθώς και στην επίλυση των αιτημάτων τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ.κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Τόνια Αντωνίου, Απόστολος Πάνας και Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ, κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΤΣΙΟΥ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Δημήτρη Κίτσιου, που έφυγε από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Κίτσιος υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ μετά την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στο συνδικαλιστικό κίνημα, που θεσμοθετήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον ιστορικό νόμο 1264/82.

Αγωνίστηκε για τα συλλογικά, δημοκρατικά και ευρύτερα οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων στο δημόσιο και για τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές των κυβερνήσεων της Αλλαγής.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.