Το παράνομο αλησβερίσι αποκάλυψε 400 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Συνελήφθησαν δύο άντρες για παράνομα πακέτα τσιγάρων

Τελευταίο παράνομο αλησβερίσι για δύο άντρες που συνελήφθησαν από Λιμενικούς στο Ηράκλειο. Ο 27χρονος πιάστηκε επ’αυτοφόρω να παραδίδει 30 λαθραίες συσκευασίες καπνού, ενώ κατείχε άλλες 52. Σε υπαίθριο χώρο, κοντά στο σπίτι του νεαρού άντρα, βρέθηκαν 400 ακόμα πακέτα.

Αναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου:

Στη σύλληψη δύο 2 ανδρών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν.2960/2001 ”Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας”.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη εντόπισαν επί της οδού Μίνωος στο Ηράκλειο, έναν 27χρονο επιβαίνοντα σε Ι.Χ.Ε. όχημα να παραδίδει σε έναν 62χρονο πεζό 1 πλαστική σακούλα και μετά να απομακρύνεται. Άμεσα ακινητοποιήθηκε ο 62χρονος και κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω σακούλα περιείχε 30 λαθραίες συσκευασίες καπνού, ενώ εντός του υπό ιδιοκτησίας του Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο βρισκόταν δίπλα του, βρέθηκαν 52 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του 27χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν 2 λαθραίες συσκευασίες καπνού, καθώς επίσης και 400 λαθραία πακέτα τσιγάρων σε υπαίθριο χώρο πλησίον της οικίας.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, ενώ το ύψος των διαφυγόντων φόρων θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.