Το ξέσπασμα της μάνας για τον ηλικιωμένο που πλήγωσε τη ψυχή του παιδιού της

Το ξέσπασμα της μάνας για τον ηλικιωμένο που πλήγωσε τη ψυχή του παιδιού της
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

«Ας τον κρίνει ο Θεός» λέει η μητέρα του ενός ανήλικου κοριτσιού

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού για το θάνατο του ηλικιωμένου, ο οποίος κατηγορείτο για την αποπλάνηση των ανήλικων κοριτσιών στο Θραψανό.

Η πολύκροτη υπόθεση της αποπλάνησης των δύο ανήλικων κοριτσιών είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2015 στο Θραψανό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σήμερα ο γέροντας επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες σε ηλικία 81 ετών κι έτσι, όπως προβλέπει ο νόμος, το αρμόδιο δικαστήριο παύει οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του.

«Ας τον κρίνει ο Θεός» – Η ανάρτηση της μητέρας

Με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό η μητέρα του ενός από τα δύο ανήλικα κορίτσια έγραψε μία ανάρτηση στο facebook όπου αναφέρει για τον δράστη, μεταξύ άλλων, «ας τον κρίνει ο Θεός» και παρακαλεί με αφορμή αυτό το γεγονός «να σταματήσει ο βιασμός ψυχής κ (σώματος) για το κάθε αγγελούδι».

«Αξίζει να σημειωθεί η τελευταία παράγραφος του άρθρου που μιλάει για τις απάτες εις βάρος του… και επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και επειδή πιστεύω στην Θεία Δίκη ας τον κρίνει ο Θεός… αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να γίνει αυτή η υπόθεση ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους εκείνους τους ανώμαλους που δυστυχώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και να σταματήσει ο βιασμός ψυχής κ (σώματος) για το κάθε αγγελούδι που είτε παρασύρεται είτε φοβάται να αποκαλύψει… αυτή την απαίσια πράξη για ικανοποίηση ανίκανων χαρακτήρων κ φθηνών!!!»

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.