Το μήνυμα του Δημάρχου για το Πάσχα 2020


0
(0)

«Αγαπητές Συνδημότισσες, 

Αγαπητοί Συνδημότες,

 Στις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε εύχομαι ολόψυχα το φως της Αναστάσεως να μας οπλίσει με δύναμη και θέληση ώστε να υπερβούμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και να υποδεχτούμε ένα μέλλον δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

 Η νίκη της ζωής επί του θανάτου ανανεώνει το κουράγιο και την αισιοδοξία μας και η προσδοκία της Ανάστασης αποκτά μεγαλύτερη σημασία στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που βιώνουμε. 

 Αυτό το Πάσχα καλούμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να παραδειγματιστούμε και να κάνουμε κι εμείς τη δική μας «θυσία» μένοντας μακριά από την ευρύτερη οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 Μικρή θυσία για τον καθένα από εμάς μα με τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία των συνανθρώπων μας και ολόκληρου του κόσμου.

 Διαχειριζόμαστε τις σύγχρονες προκλήσεις για να υπερισχύσουμε των περιστάσεων και να βγούμε νικητές χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.

 Μένουμε σπίτι λοιπόν. Συνειδητά και υπεύθυνα.

 Γιορτάζουμε σπίτι για να γιορτάζουμε πάντα.

 Καλή δύναμη Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με Υγεία»

 

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr