Το ΚΚΕ καταδικάζει την νέα ιμπεριαλιστική επιθετική ενέργεια ενάντια στην Βενεζουέλα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα απόπειρα εισβολής στο έδαφος της Βενεζουέλας από παραστρατιωτική ομάδα μισθοφόρων, με βάση την Κολομβία, για να κάνει δολιοφθορές και να δολοφονήσει μέλη της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, με βάση τις δηλώσεις του αρχηγού της παραστρατιωτικής ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η ομάδα των μισθοφόρων-δολοφόνων αντιμετωπίστηκε από της αρχές ασφαλείας της Βενεζουέλας.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την αντιδραστική κυβέρνηση της Κολομβίας, που σε συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, έχει δημιουργήσει στο έδαφος της χώρας βάσεις εκπαίδευσης παραστρατιωτικών ομάδων, από όπου οργανώνονται και εξαπολύονται επιθέσεις ενάντια στην Βενεζουέλα.

Η νέα αυτή επιθετική ενέργεια επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά πως υπάρχει σε εξέλιξη ένα πολύμορφο σχέδιο των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ, της ΕΕ και των σύμμαχων κυβερνήσεων τους στην Λατινική Αμερική, για να ανατρέψουν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο, να καθυποτάξουν τον λαό της Βενεζουέλας και να βάλουν στο χέρι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.

Το ΚΚΕ εκφράζει για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη του στο λαό της Βενεζουέλας που είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις εξελίξεις στην πατρίδα του. Εκφράζει την διεθνιστική του αλληλεγγύη στο ΚΚ Βενεζουέλας και στην ΚΝ Βενεζουέλας.

                                                                              Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.