Το θέμα της υδροδότησης και ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας συζήτησε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


0
(0)

Το θέμα της χρηματοδότησης των έργων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα (21/7).

Να σημειώσουμε ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης, είχε υπογράψει το προηγούμενο διάστημα την χρηματοδότηση του έργου με το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ, ενώ μετά την διαδικασία επικαιροποίησης που ακολουθήθηκε από την ΔΕΗ, υπήρξε θεαματική αύξηση του συγκεκριμένου ποσού (1,7 εκ ευρώ) .

Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Ζερβός, ο Δήμος, αναζητά πρόσθετους πόρους ή το ποσό που απαιτείται συνολικά, ώστε τα χρήματα που διατίθενται από την Περιφέρεια να δοθούν σε άλλα έργα.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, κατά την παραπάνω συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την επανασύσταση της κοινότητας Μιλάτου, το ζήτημα της  ανταλλαγή μετοχών του Minos Beach, ενώ προτάθηκε από τον Δήμαρχο, η δυνατότητα σύνταξης αλλά και υπογραφής μελετών από τους ειδικούς συμβούλους των Δήμων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, χαρακτηρίζοντας ουσιαστική την συνάντηση του με τον κ. Λιβάνιο, ευχαρίστησε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη, για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και την υλοποίηση τους (συνάντηση με τον υφυπουργό – ενημέρωση) κατά την επίσκεψη της στον Άγιο Νικόλαο, δηλώνοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του δήμου.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *