Το ευχαριστώ του Δημάρχου Ιεράπετρας για την AGROEXPO


0
(0)

Μετά και την επιτυχημένη ολοκλήρωση της 4ης AgroExpo που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα από τις 17 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν τη διοργάνωση της Έκθεσης.

Ευχαριστώ τόσο τους Εκθέτες, όσο και τους επισκέπτες που τίμησαν και ενδυνάμωσαν με την παρουσία τους την Έκθεση, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου και τον Πρόεδρό του, κ. Θωμά Χαριτάκη, τους Βουλευτές που παρευρέθηκαν, τις Ομάδες Παραγωγών, τον Μελισσοκομικό Σύλλογο, τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο, καθώς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχημένη και ασφαλή υλοποίησή της, την αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, τον Ερυθρό Σταυρό, τη Δημοτική Αστυνομία, τα ΜΜΕ της περιοχής κ.α.

Ιδιαίτερα απευθύνω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης των οποίων οι υπάλληλοι «υπερέβαλαν εαυτόν» για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και στους Αντιδημάρχους κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, καθώς και στον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, για τον άψογο συντονισμό, τον προγραμματισμό και την οργάνωση των απαραίτητων εργασιών.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας έπρεπε να ανταποκριθούν ταυτόχρονα όχι μόνο στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας, αλλά και στα προβλήματα που προέκυπταν από την παρουσία χιλιάδων τουριστών στην περιοχή, κατορθώσαμε με τη συνεργασία των αρμόδιων Αντιδημάρχων και των αντίστοιχων Υπηρεσιών, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, να ολοκληρώσουμε στην ώρα μας τις υποχρεώσεις που είχαμε αναλάβει.

Η AGROEXPO παραμένει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των εργαζόμενων στον πρωτογενή τομέα και κινητήριος δύναμη για την ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην AGROEXPO 2023.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσης Καλαντζάκης

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *