Το ΕΚΧΦ κλείνει για διακοπές

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Ενημερώνουμε τους φίλους και επισκέπτες μας ότι  όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Επιμορφωτικό Κέντρο Βιβλιοθήκη – Αρχείο “Χαρίλαος Φλωράκης” θα παραμείνει κλειστό λόγω θερινών διακοπών  από Δευτέρα 3 Αυγούστου και για τρεις εβδομάδες.

Θα ανοίξει ξανά τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και όπως πάντα θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00  με 17.00 . Υπενθυμίζουμε επίσης ότι κάθε επίσκεψης πρέπει να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα.

 

Καλό Καλοκαίρι!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η εμπλοκή του ξένου παράγοντα -των ΗΠΑ και χωρών της ΕΕ- για τη λεγόμενη “αποκλιμάκωση της έντασης” στα ελληνοτουρκικά, ουσιαστικά στρώνει το έδαφος για διευθετήσεις υπέρ των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην περιοχή, σε βάρος των λαών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Κατά συνέπεια ο λαός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα θετικό από τις πρωτοβουλίες εκείνων των δυνάμεων, που ευθύνονται για τους πολέμους, τις αλλαγές συνόρων και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή, μέρος των οποίων είναι και οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στις αστικές τάξεις Ελλάδας – Τουρκίας.

 

 ΑΘΗΝΑ 27/7/2020                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.