Το γιατρό της καρδιάς της τίμησε η Ανατολή στα φετινά Καζανέματα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 29 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Μια μεγάλη Ανατολιώτικη παρέα στήθηκε στα Καζανέματα 2019, ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου,  στον προαύλιο χώρο του Π.Φ. Συλλόγου του χωριού για να γιορταστεί το έθιμο της παραγωγής ρακής στο παραδοσιακό καζάνι, με τα μέλη του Συλλόγου να έχουν φροντίσει τα πάντα. Νόστιμα μεζεδάκια και το βρισκούμενο από κάθε συμμετέχοντα. Εθελοντές μουσικοί με το κέφι  της ρακής, συνόδευσαν την εκδήλωση που επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Μα πιο πολύ στο τιμώμενο πρόσωπο στο οποίο ήταν αφιερωμένα τα φετινά Καζανέματα, κοινό μυστικό ανάμεσα στα μέλη για να μη χαλάσει η έκπληξη. «Στο γιατρό της καρδιάς μας, τον αγαπητό Ανατολιώτη Χρήστο Καλύβα.

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος, ανεκτίμητος συνεργάτης, δίπλα σε κάθε πρόεδρο, το Βαγγέλη Καραμπατζάκη, την Μαίρη Λουτσέτη, τον Τάσο Αγγελάκη, την Μαρία  Κανακάρη, την Κούλα Αγγελάκη, σε όλη τη μέχρι σήμερα διαδρομή του Συλλόγου, να συμβουλέψει, να παροτρύνει, να συμπαρασταθεί», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Για το γιατρό Χρήστο Καλύβα και τη σημαντική του συμβολή στην μέχρι σήμερα πορεία του  Συλλόγου, μίλησαν οι επίτιμοι πρόεδροι Κούλα Αγγελάκη και Βαγγέλης Καραμπατζάκης.

Τιμητική πλακέτα στον τιμώμενο απένειμε ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Γιώργος Αγγελάκης και μια αγκαλιά λουλούδια πρόσφερε η γραμματέας κα Μαρία Κανακάρη. Παραβρέθηκαν τιμώντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Βασίλης Ζαχαρόπουλος, ο αντιδήμαρχος κος Πέτρος Μαστοράκης, ο επίκουρος καθηγητής προϊστορικής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Γιάννης Παπαδάτος, αρκετοί Ανατολιώτες και φίλοι της Ανατολής. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι μέχρι αργά το βράδυ.

 

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.