Το ατύχημα και τα μερεμέτια της Χριστουγεννιάτικης πλατείας στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Λίγες μέρες έχουν μείνει πριν τα Χριστούγεννα και το κλίμα στην πλατεία της Ιεράπετρας δεν το λες και ιδιαίτερα γιορτινό αφού μετά τη φωταγώγηση του δέντρου η προετοιμασίες για τα παιχνίδια και το Χριστουγεννιάτικο χωριό συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, ώστε κάποια στιγμή να μπορούν να λειτουργήσουν όσα έχουν προβλεφθεί.

Το τρενάκι γύρω από το δέντρο που χρειάστηκε αρκετές μέρες για να λειτουργήσει αλλά και το φουσκωτό κάστρο που τις τελευταίες μέρες κείτεται ξεφούσκωτο στη μέση της πλατείας έχουν προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια από κόσμο που κάνει τις βόλτες του στην πλατεία.

Αιτία για το ξεφούσκωτο κάστρο όπως λέει η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α είναι ένα ατύχημα που προέκυψε πριν από δύο μέρες με ένα παιδί που τραυματίστηκε, οι γονείς θεώρησαν υπεύθυνοι τον Δήμο και έτσι το κάστρο ξεφούσκωσε μέχρι να μπορεί να βρίσκεται μόνιμα στο χώρο κάποιος υπάλληλος που θα έχει την επίβλεψη, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Σύντομα όπως είπε θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και τα οχτώ, πλέον, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που βρίσκονται στην πλατεία αφού οι εργασίες εκεί συνεχίζονται μετά την προσθήκη μερικών ακόμα σπιτιών. Φέτος όπως τόνισε η κα Σακκαδάκη, οι αιτήσεις από φορείς και συλλόγους για να κάνουν δράσεις στο Χριστουγεννιάτικό χωριό όπως είπε είναι πάρα πολλές και έτσι θα υπάρξει συστέγαση σε κάποια σπιτάκια.

Τέλος η κα Σακκαδάκη κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρόν στην αποψινή εκδήλωση στο κλειστό Γυμανστήριο Μάρκος Φωνιαδάκης όπου παιδιά των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα δώσουν ένα εορταστικό και αθλητικό τόνο σε ένα παιχνίδια απέναντι στον ΟΦΙ.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.