Το έμβλημα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Περιφερειάρχη Κρήτης


Τελευταία ενημέρωση 31 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Το έμβλημα – αναμνηστικό μετάλλιο που απεικονίζει τον Ελευθέριο Βενιζέλο, απένειμε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στην διάρκεια αναγόρευσής της σήμερα ως Επιτίμου Προέδρου και Εταίρου του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος στα Χανιά.

Η απονομή του εμβλήματος στην Πρόεδρο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης έγινε και με την παράλληλη ιδιότητα του ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Περιφερειάρχης Κρήτης σε δηλώσεις του πριν την τελετή που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων, συνεχάρη θερμά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη, καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ξεχωριστή τιμητική εκδήλωση.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Ίδρυμα “Ελευθέριος Βενιζέλος” να αναγορεύει σήμερα την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου ως Επίτιμη Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Παπαδάκη και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, γιατί με αυτό το έργο το οποίο κάνουν όλη αυτή την περίοδο αναδεικνύουν τη μεγάλη προσφορά του Ελευθερίου Βενιζέλου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.