Τουρισμός: 61 εκ. ευρώ για την εξαγορά τριών ξενοδοχείων στην Κρήτη


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Δυναμική διείσδυση εταιρίας επενδύσεων στην Κρήτη  

Τρεις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης εξαγοράζει η εταιρία επενδύσεων σε ακίνητα με έδρα στις ΗΠΑ, Hines.

Πρόκειται για το Cyan Group of Hotels στην Κρήτη, της οικογένειας Κεφαλογιάννη, που περιλαμβάνει το Apollonia Resort & Spa 320 δωματίων, το Santa Marina Beach Hotel 209 δωματίων και το Sitia Beach City Resort & Spa 161 δωματίων.

Το τίμημα ήταν 61 εκατ. ευρώ ή 88.000 ευρώ ανά δωμάτιο, ενώ μετά την εξαγορά, τα ξενοδοχεία θα υποβληθούν σε πρόγραμμα ανακαίνισης ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Η Hines, μετά την πρώτη εξαγορά ξενοδοχειακού ακινήτου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, με το Grand Hyatt Athens, του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη, επιχειρεί δυναμική διείσδυση στην Κρήτη, όπου μετά την απόκτηση των ξενοδοχείων της οικογένειας Κεφαλογιάννη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά δυο ξενοδοχείων της εταιρείας Μαμιδάκης Συμμετοχών, τα Coral (τριών αστέρων) και Hermes (τεσσάρων αστέρων) στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Το αμερικανικό επενδυτικό fund, με τις κινήσεις αυτές, δείχνει να αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ξενοδοχειακή αγορά της Κρήτης και προφανώς ανοίγει το δρόμο για την προσέλκυση και άλλων ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πηγή: tornosnews.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.